Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lavrov și Galbur au discutat problema transnistreană

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaВстреча глав МИД РФ и Молдавии С.Лаврова с А.Галбуром
Встреча глав МИД РФ и Молдавии С.Лаврова с А.Галбуром - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, și ministrul de Externe al Republicii Moldova, Andrei Galbur, au discutat problema reglementării conflictului transnistrean în cadrul unei întrevederi bilaterale.

CHIȘINĂU, 9 dec — Sputnik. În cadrul ședinței Consiliului Miniștrilor de Externe al OSCE de la Hamburg, șeful MAE al FR, Serghei Lavrov, a discutat cu vicepremierul, ministrul de Externe și Integrării Europene al RM, Andrei Galbur, despre cooperarea dintre cele două țări și reglementarea conflictului transnistrean, se menționează în comunicatul departamentului rus de politică externă.

„Pe parcursul întrevederii, părțile au pus în discuție agenda actuală a cooperării bilaterale și conlucrării interdepartamentale în domeniul politicii externe. O atenție aparte a fost acordată examinării stării actuale a procesului de negocieri în problema reglementării conflictului transnistrean", se menționează în document.

Transnistria, cu o populație constituită în proporție de 60 la sută din ruși și ucraineni, este la moment un teritoriu practic necontrolat de Chișinău.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0