Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon, profund impresionat după întrevederea cu Rebega

© Facebook / Igor DodonPreședintele Republicii Moldova Igor Dodon
Președintele Republicii Moldova Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon s-a întâlnit la Chișinău cu europarlamentarul român Laurențiu Rebega, cu care a discutat despre relațiile moldo-române.

CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Președintele ales Igor Dodon a discutat despre relațiile moldo-române cu vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, Rebega Laurentiu.

”Am rămas plăcut surprins și profund impresionat de întrevederea de azi cu domnul Rebega Laurentiu, europarlamentar, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European”, scrie Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Dodon, dialogul pozitiv și constructiv dintre Chișinău și București și depășirea anumitor prejudecăți în interesul celor două state este esențial.

”M-am bucurat să aud o poziție clară din partea unui politician român asupra naturii relațiilor dintre România și Republica Moldova, asupra respectului necondiționat pentru opțiunea democratică a cetățenilor moldoveni”, a mai menționat Igor Dodon.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0