Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu, despre "micile secrete murdare" ale deputaților

© Sputnik / Евгений ПанасенкоПарламент Молдовы
Парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului a povestit în cadrul ședinței de vineri a Legislativului despre ”micile secrete murdare” ale deputaților moldoveni.

Chișinău, 9 dec – Sputnik. În cadrul ședinței de vineri a Parlamentului, spicherul Adiran Candu a decis să povestească despre unele ”secrete murdare” ale deputaților, ca răspuns la o intervenție a lui Vladimir Voronin.

După ce ședința de joi a Parlamentului a durat mai bine de 13 ore, iar cea de vineri a fost întreruptă de mai multe ori, Vladimir Voronin i-a spus spicherului Parlamentului că a fost împuternicit să anunțe că jurnaliștii vor deconecta camerele de filmat și vor încheia transmisiunea ședinței.

”Întrebarea este tranșată, și eu am trecut pe lângă jurnaliști… Little dirty secrets (n.red. – micile secrete murdare)", a răspuns Candu.

La ședința de vineri, deputații au examinat mai multe chestiuni importante printre care proiectul Legii Bugetului pentru anul 2017 și reforma sistemului de pensii, care prevede majorarea vârstei de pensionare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0