Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un chișinăuian s-a pomenit în portbagajul propriului automobil

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un locuitor al capitalei s-a trezit în portbagajul automobilului său, care a fost părăsit în satul Romănești din raionul Strășeni. Victima nu a fost în stare să le spună polițiștilor cum a ajuns acolo.

CHIȘINĂU, 7 dec — Sputnik. Un bărbat de 35 de ani din Chișinău s-a pomenit dimineața în portbagajul propriului automobil. Totul s-a întâmplat după ce a fost bătut de cinci amici cu care chefuise în seara precedentă.

Accident cu implicarea unei mașini a poliției - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cum a urcat mașina poliției peste automobilul unui cetățean

Dimineața, trezindu-se încuiat în portbagajul autoturismului, victima a telefonat la poliție și a comunicat despre cele întâmplate. El a povestit că a consumat alcool împreună cu cinci cunoscuți, în satul Peresecina din raionul Orhei.

Ulterior, între bărbați a izbucnit o ceartă iar victima a fost luată la bătaie, fiindu-i aplicate câteva lovituri zdravene la cap și încuiat apoi în portbagaj.

În cele din urmă, mijlocul de transport a fost lăsat în satul Romănești din raionul Strășeni unde a și fost găsit de poliția de patrulare.

Aceștia au reușit să salveze prizonierul închis în propriul vehicul. Dacă poliția ar fi întârziat, stăpânul mașinii s-ar fi asfixiat.

La momentul de față, patru dintre cei cinci suspecți au fost reținuți. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pe două articole, inclusiv răpirea de ființe umane. Infractorii riscă o amendă în valoare de 27,5 mii de lei sau privațiune de libertate pe un termen de la 2 la 10 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0