Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un suspect în cazul asasinării Cristinei Parhomenco, reținut în România

© Facebook / Кристина ПархоменкоКристина Пархоменко
Кристина Пархоменко - Sputnik Moldova
Abonare
Tânărul de șaptesprezece ani a fost anunțat anterior în căutare internațională, deoarece nu a dorit să se predea poliției din Moldova și a fugit în România.

CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Tânărul suspectat de asasinarea fetei de paisprezece ani din Strășeni, Cristina Parhomenco, a fost reținut în România. Informația a fost confirmată pentru Sputnik de o sursă din cadrul organelor de drept.

Anterior, băiatul de șaptesprezece ani a fost anunțat în căutare internațională, deoarece a refuzat să se predea poliției din Moldova și a fugit în România.

"Tânărul a fost reținut la frontiera româno-maghiară. Organele de drept din Republica Moldova vor expedia o solicitare de extrădare a acestuia. Instanța din România va lua o decizie în această privință", a spus interlocutorul.

Кристина Пархоменко - Sputnik Moldova
Societate
Procurorul a oferit detalii despre moartea Cristinei Parhomenco

Potrivit sursei, cercetările continuă. Oamenii legii speră că dosarul va fi transmis în cel mai scurt timp în instanță.

Corpul neînsuflețit al adolescentei a fost descoperit miercuri la Strășeni, la cinci zile după dispariția elevei din clasa a VIII-a. Poliția suspectează patru adolescenți de comiterea acestui omor. Doi dintre aceștia au fost reținuți și și-au recunoscut vina.

Cel de-al treilea suspect a fugit în România, acesta fiind anunţat în căutare internaţională. Un alt complice la omor, de doar 13 ani, nu poate fi reţinut în virtutea vârstei pe care o are.

Omorul de la Strășeni: conducerea poliției locale, suspendată din funcție>>

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0