Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dorin Chirtoacă ”s-a lepădat” oficial de Anișoara

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin s-au căsătorit la data de 20 mai 2016, însă doar după numai cinci luni, primarul municipiului Chișinău a anunțat pe o rețea de socializare că divorțează.

CHIȘINĂU, 6 dec – Sputnik. La două luni de la anunțarea divorțului, primarul Chișininăului, Dorin Chirtoacă, a confirmat că a divorțat oficial de Anișoara Loghin.

”Declar pentru ultima dată și prin aceasta să epuizăm subiectul care ține de mine și de viața mea personală. Noi deja am divorțat. Subiectul este epuizat și rog ca nimeni să nu mai revină la el. Atât”, a declarat edilul Capitalei.

Mihai Ghimpu la nunta nepotului său, Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Societate
Soția lui Ghimpu crede că relația dintre Dorin și Anișoara ar putea fi refăcută

Soția lui Mihai Ghimpu a declarat în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune că "tinerii trec prin greutăți de moment, pe care trebuie să încercăm să le trecem cu demnitate", sugerând astfel că ar mai exista o cale de împăcare.

Anterior, Sputnik a relatat despre faptul că Dorin Chirtoacă și-a anunțat divorțul de soția sa, jurnalista Anișoara Loghin. Ulterior, Chirtoacă a fost surprins alături de o altă blondă într-un magazin din capitala României, iar motivul divorțului l-ar fi dat anume primarul de Chișinău.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0