Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Împuşcaţi mortal, pentru că şi-au rugat vecinul să mute maşina

© SputnikВооруженное нападение
Вооруженное нападение - Sputnik Moldova
Abonare
Crima sângeroasă a avut loc într-o localitate din apropiere de Craiova, România. Trei persoane au murit, iar două sunt grav rănită.

CHIŞINĂU, 3 dec — Sputnik. Un incident minor a degenerat într-un adevărat masacru. Patru persoane au fost împuşcate în plină stradă la Palilula, localitate de lângă Craiova. Doi oameni au decedat pe loc, iar alţi doi au ajuns în stare gravă la spital. Ulterior, cel care a deschis focul s-a sinucis, potrivit digi24.

Bărbatul de 28 de ani şi-a ieşit din fire după ce vecinii lui, tată şi fiu, i-au cerut să-şi mute maşina din faţa porţii lor, pentru a putea intra cu un tractor încărcat cu lemne. Tânărul a scos însă un pistol şi i-a împuşcat mortal pe cei doi.

Au mai fost împuşcaţi şi alţi doi oameni care se aflau în preajmă.

Ulterior, bărbatul s-a sinucis cu acelaşi pistol.

Potrivit vecinilor, tânărul şi-ar fi confecţionat singur arma, iar acasă ar fi avut un adevărat arsenal.

Procurorii au iniţiat un dosar penal pentru omor deosebit de grav, urmând să stabilească exact circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0