Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șef al Pentagonului ar putea să devină „Câinele turbat”

© Flickr / David B. GleasonПентагон
Пентагон - Sputnik Moldova
Abonare
Donald Trump a declarat că îl va numi la conducerea Pentagonului pe fostul general James Mattis: „deocamdată neoficial, însă luni voi înainta pe generalul Mattis la funcția de șef al Pentagonului. El este fantastic”.

CHIȘINĂU, 2 dec — Sputnik. Președintele ales al SUA, Donald Trump, a confirmat că îl va numi pe generalul James Mattis în funcția de șef al Pentagonului. Trump a spus acest lucru joi seara, în orașul Cincinnati, luând cuvântul în cadrul primei întâlniri de după alegeri cu susținătorii săi, comunică RIA Novosti cu referire la agenția AFP.

„Deocamdată este neoficial, însă luni îl voi înainta pe generalului Mattis la funcția de șef al Pentagonului. El este fantastic", a spus Trump.

​Mattis, poreclit „Câine turbat", a plecat în 2013 din funcția de șef al Comandamentului central al FA ale SUA.

Anterior, „The Washington Post" a comunicat că Trump l-a ales pentru postul de șef al Pentagonului pe fostul general James Mattis. Dar persoane din staff-ul lui Tramp au declarat, comentând informațiile din mass-media, că decizia cu privire la noul ministru al Apărării încă nu a fost luată.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0