Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Pune-ți o ie și hai la "Festivalul Voluntarilor 2016"

Abonare
Pe 4 decembrie, ora 12 00, la Teatrul "Eugen Ionescu" va fi dat startul celui mai tare eveniment al anului din domeniul voluntariatului. Organizatorii "Festivalului Voluntarilor 2016" te provoacă să te îmbraci în stil etno.

Cei mai buni voluntari vor fi premiați în cadrul unei gale doar a lor. Ana-Maria Vlasă, responsabilă de relații cu publicul la această ediție a "Festivalului Voluntarilor" ne-a dat mai multe detalii despre eveniment, într-un interviu realizat în studioul Sputnik Moldova.

"Atmosfera va fi încinsă de artiști autohtoni îndrăgiți de publicul de la noi. Îi așteptăm pe toți cei care-și doresc să-i cunoască pe oamenii care fac fapte bune fără a fi remunerați. Voluntarii sunt niște eroi, pe care abia aștept să-i întâlniți în această duminică", a spus Ana-Maria Vlasă.

”Festivalul Voluntarilor” a luat naştere în anul 2003 cu scopul de a recunoaşte public munca şi meritele voluntarilor, cât şi pentru a promova activităţile de voluntariat şi a încuraja voluntarii din ţară.

Autor: Cristina Danuța

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0