Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: sancțiunile Occidentului au fost benefice pentru antreprenori

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaЕжегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Abonare
În opinia președintelui Rusiei Vladimir Putin, mediul de afaceri din țara sa a avut de câștigat de pe urma sancțiunilor impuse de occident.

CHIȘINĂU, 1 noiembrie — Sputnik. Sancțiunile occidentale și măsurile de răspuns luate de Rusia s-au dovedit a fi benefice pentru producătorii agricoli ruși, însă această situație nu va fi una permanentă, a declarat joi Vladimir Putin în mesajul său adresat Adunării Federale.

„La noi în popor se spune: nu există rău fără bine. Așa-zișii noștri parteneri au recurs la sancțiuni, iar noi am luat măsuri de răspuns. Ei bine, asta le-a fost de ajutor producătorilor agricoli de pe piața internă, dar trebuie să ținem cont că asta nu poate și nici nu trebuie, probabil, să dureze veșnic", a declarat Putin.

Președintele rus a mai menționat că și consumatorul are nevoie de un mediu concurențial.

„Astfel, trebuie bineînțeles să profităm din plin de această situație benefică ce există la ora actuală", a mai spus Putin.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0