Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: provoacă îngrijorare apariția noilor conflicte în lume

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaЕжегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei Vladimir Putin a făcut această declarație în cadrul discursului său către Adunarea Federală.

CHIȘINĂU, 1 dec — Sputnik. Autoritățile Rusiei sunt îngrijorate de apariția unor noi conflicte și fracturări în lume, a declarat Vladimir Putin pe parcursul discursului său anual către Adunarea Federală, comunică RIA Novosti.

Președintele a menționat că în ultima perioadă au existat mai multe țări în care a fost deschisă cale pentru aventurieri, lovituri de stat și, în cele din urmă, pentru anarhie.

"Rezultatul este același peste tot: tragedii omenești, victime, declin, ruinare și dezamăgire", a menționat șeful statului rus.

"Provoacă îngrijorare și faptul că în lume, chiar și în unele țări, aparent, dintre cele mai prospere, în unele regiuni stabile, apar tot mai multe fracturări și conflicte — având la bază considerente politice, naționale, religioase, sociale — totul suprapunându-se pe o criză a imigrației extrem de acută, cu care s-au confruntat, de exemplu, țările europene, dar și alte țări.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0