Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția continuă operațiunea de căutare a minorei din Strășeni

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
O adolescentă din orașul Strășeni, în vârstă de 14 ani, a dispărut în seara zilei de 25 noiembrie. Poliția a anunțat că operațiunea de căutare a minorei continuă.

CHIȘINĂU, 30 nov – Sputnik. O minoră de 14 ani din orașul Strășeni nu s-a mai întors acasă, după ce s-a întâlnit cu prietenii la data de 25 noiembrie. Părinții disperați au anunțat poliția, însă până la acest moment fata nu a fost găsită.

Solicitat de Sputnik Moldova, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție din Strășeni, Victor Braghiș, a declarat că operațiunea de căutare continuă.

”Nu este pentru prima dată când Cristina Parhomenco pleacă de a casă. Anterior, aceasta a mai dispărut pentru trei zile împreună cu sora sa, care este cu un an mai mare. Din câte știm, ar fi vorba despre relații mai complicate cu mama, în plus se află și la o vârstă de criză — 14 ani. Cristina se află doar în îngrijirea mamei, tatăl ei fiind plecat în Rusia”, a declarat Braghiș.

Potrivit Poliției, ea ar avea mai mulți prieteni la Chișinău la care ar fi putut merge.

Anterior, mai mulți utilizatori au lansat un apel pe rețelele de socializare în care cei ce știu ceva despre locul aflării tinerei sunt rugați să sune la numărul de telefon 079293778.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0