Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lidia Isac: spre Eurovision-2017 via Elveția

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaГенеральная репетиция Первого полуфинала "Евровидения 2016"
Генеральная репетиция Первого полуфинала Евровидения 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Noua compoziție „The Life Beyond” a fost înregistrată de Lidia Isac în duet cu interpretul italian Daniele Guastella. Isac afirmă că la crearea piesei a muncit o echipă internațională impunătoare.

CHIȘINĂU, 30 nov — Sputnik. Interpreta din Moldova Lidia Isac, participantă la concursul Eurovision-2016, a înregistrat o nouă melodie care a intrat în top-20 al preselecției din Elveția  pentru Eurovision-2017. Însăși artista a comunicat acest lucru pe pagina sa de Facebook.

Lidia Isac - Sputnik Moldova
Lidia Isac a interpretat „Falling Stars” împreună cu autorii piesei

În anul trecut Isac a reprezentat Republica Moldova la Eurovision-2016 cu melodia „Falling Stars" avându-l ca partener de scenă pe dansatorul moldovean Iuri Rîbak, cunoscut datorită participării sale la proiectul TV „Танцы на ТНТ".

Noua compoziție „The Life Beyond" a fost înregistrată de Lidia Isac în duet cu interpretul italian Daniele Guastella. Isac afirmă că la crearea piesei a muncit o echipă internațională impunătoare.

„Vă prezentăm noua noastră melodie asupra căreia a muncit o echipă internațională impunătoare. Profesioniști din Moldova, Elveția, Italia, Ucraina au participat la crearea acestei melodii. Suntem siguri că muzica nu cunoaște hotare!", a notat pe pagina sa Lidiei Isac.

„The Life Beyond" („Viața dincolo de limite") este interpretată în două limbi: engleză și italiană.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0