Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Imagini video: Cel puțin 27 de morți în catastrofa din Columbia

© Video: Youtube / AGL SpotterСамолет LAMIA Airlines
Самолет LAMIA Airlines - Sputnik Moldova
Abonare
Cel puțin 27 de persoane au murit în urma prăbușirii avionului în nord-vestul Columbiei, care avea la bord 72 de pasageri și nouă membri ai echipajului, a relatat Elkin Ospina, primarul orașului din apropiere La Ceja.

CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. „Numărul persoanelor decedate va fi mai mare, acum vorbim despre 25-27 de morți”, a spus primarul, citat de Blue Radio Columbia.

Potrivit unor surse, cel puțin zece persoane ar fi supraviețuit.

Un avion care avea la bord 72 de pasageri, inclusiv membri ai echipei braziliene de fotbal Chapecoense Real, s-a prăbușit după ce a dispărut în spațiul aerian al Columbiei, a transmis serviciul de presă al Aeroportului Internațional Jose Maria Cordova din Rionegro.

#NoticiasTM Se accidentó avión que transportaba a Chapecoense

#NoticiasTM desde el oriente antioqueño donde se accidentó el avión del equipo Chapecoense

Posted by Telemedellín Aquí te Ves on 28 Noiembrie 2016

Printre pasagerii aflați la bordul avionului prăbușit în Columbia se aflau și membrii unei echipe de fotbal din Brazilia. Echipa de fotbal urma să participe la finala Cupei Americii de Sud în meciul împotriva Atletico Nacional, planificat pentru miercuri.

Avionul prăbușit se îndrepta spre Aeroportul Internațional Jose Maria Cordova din Rionegro, al doilea ca mărime aeroport din Columbia.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0