Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un avion cu fotbaliști din Brazilia s-a prăbușit în Columbia

© Video: Youtube / AGL SpotterСамолет LAMIA Airlines
Самолет LAMIA Airlines - Sputnik Moldova
Abonare
Accidentul a avut loc în provincia Antioquia din raionul La-Union, accesul la locul accidentului este limitat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. Avionul care avea la bord și jucători ai echipei braziliene de fotbal Chapecoense s-a prăbușit în Columbia în jurul orei 22:15, ora locală, în Cerro Gordo, după ce a dispărut în spațiul aerian columbian, a anunțat într-un comunicat de presă Aeroportul Internațional Jose Maria Cordova Rionegro.

© AFP 2024 / NELSON ALMEIDAJucătorii echipei braziliene de fotbal Chapecoense
Jucătorii echipei braziliene de fotbal Chapecoense - Sputnik Moldova
Jucătorii echipei braziliene de fotbal Chapecoense

Potrivit mass-mediei locale, la bord se aflau 81 de persoane, inclusiv nouă membri ai echipajului. Echipa de fotbal urma să participe la finala Cupei Americii de Sud în meciul împotriva Atletico Nacional, planificat pentru miercuri.

​Avionul prăbușit se îndrepta spre Aeroportul Internațional Jose Maria Cordova din Rionegro, al doilea ca mărime aeroport din Columbia. 

​Potrivit mass-mediei locale, cauza prăbușirii ar fi fost insuficiența de combustibil. 

Conform ultimelor informații, sunt șase supraviețuitori.

Fluxul de știri
0