Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Moldova, de ani buni, este practicat genocidul împotriva copiilor

© Sputnik / Miroslav RotariSergiu Afanasiu
Sergiu Afanasiu - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalistul Sergiu Afanasiu spune că nu doar în școlile și grădinițele din municipiul Chișinău copiii sunt hrăniți cu produse alimentare de proastă calitate și chiar alterate, ci acest lucru se întâmplă în întreaga țară. Afanasiu a făcut această afirmație în cadrul unei emisiuni realizată în studioul Sputnik Moldova.
În Moldova, de ani buni, este practicat genocidul împotriva copiilor

Sergiu Afanasiu spune că ancheta inițiată de Procuratura Anticorupție și Centrul Național Anticorupție în cazul licitațiilor trucate și alimentării copiilor cu produse alterate trebuie să constituie începutul unui proces de curățire de infractori a sistemului de achiziții publice, în particular, și al celui al administrației publice, în general.

"Este un moment de cotitură pentru că până acum nu s-a mai făcut așa ceva. Legea trebuie să fie nemiloasă cu toți cei care au fost implicați în aceste scheme criminale, inclusiv cei care au tăcut, care au știut și au dosit, nu doar cei care sunt implicați nemijlocit în aceste crime", a declarat Sergiu Afanasiu, care este și directorul unei grădinițe private din municipiul Chișinău.

Autor: Sergiu Praporșcic

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0