Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vezi cum a „reacționat" Chirtoacă la scandalul alimentar din Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Reacția (dacă poate fi numită astfel) edilului capitalei, Dorin Chirtoacă, la dezvăluirile CNA despre produsele alterate care ajungeau în mâncarea copiilor din grădinițe și școli, este de-a dreptul revoltătoare.

CHIȘINĂU, 25 noiembrie — Sputnik. Primarul liberal al Chișinăului tace mâlc, după izbucnirea scandalului alimentelor alterate declanșat de o operațiune a CNA împotriva a zeci de funcționari corupți.

Ghenadie Vaculovschi - Sputnik Moldova
Chirtoacă, demisionează!

Prin cea mai recentă postare de pe pagina sa oficială de Facebook, Chirtoacă demonstrează că rămâne neclintit în preocupările sale „geopolitice", în timp ce toată țara fierbe și se revoltă împotriva comportamentului sfidător al celor care au admis în mod conștient furnizarea de produse stricate și cu viermi către grădinițe. Dorin Chirtoacă nu pare a fi deranjat de aceste „scandaluri de importanță minoră”.

Pentru Chirtoacă primează probabil grija pentru „dușmanii unirii”. Iar faptul că, din cauza neglijenței sale, copiii din Chișinău au mâncat, ani la rând, produse care le-au pus în pericol sănătatea, se pare că asta îl preocupă mai puțin pe Chirtoacă.

Cea mai recentă postare de pe pagina de Facebook a lui Chirtoacă este una în care Igor Dodon și Zinaida Greceanîi sunt fotografiați în timpul unei întrevederi cu președintele rus, Vladimir Putin.

© Facebook / Dorin ChirtoacăPrintScreen de pe pagina Facebook a lui Dorin Chirtoacă
PrintScreen de pe pagina  Facebook a lui Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
PrintScreen de pe pagina Facebook a lui Dorin Chirtoacă

Această imagine este luată în chenar roșu. Mai jos apare Maia Sandu, cu un buchet de flori galbene în mâini, în susținerea căreia pledează Dorin Chirtoacă.

Joi, numeroși lideri ai societății civile, părinți ai căror copii merg la grădinițe, politicieni și alți cetățeni, revoltați de mizeria care a fost descoperită în Chișinău, au cerut demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar General al municipiului Chișinău.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0