Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Irina Rimes: Dacă vrei să-ți atingi visul trebuie să ai răbdare și să muncești

Abonare
Piesa "Visele" a cunoscutei interprete Irina Rimes va apărea în limba franceză, iar în 2017 talentata moldoveancă va scoate un album. Acestea sunt doar câteva dintre secretele pe care Irina Rimes le-a destăinuit în cadrul unei emisiuni realizate în studioul radio Sputnik Moldova.

Irina Rimes a revenit la Chișinău după o perioadă mai lungă. În acest răstimp, interpreta a mai copt câteva proiecte muzicale în studiourile din România.

"Este pentru prima oară când sunt atât de așteptată, aici, în Republica Moldova" ne-a spus interpreta.

Piesele Irinei Rimes sunt difuzate la posturile de radio din România și din Republica Moldova aproape non stop, în special piesa "Visele", urmată de frumoasa trilogie "Iubiri secrete".

Am întrebat-o cum a reușit să se impună pe piața muzicală de peste Prut și ce mesaj are pentru acei tineri interpreți care visează să ajungă pe marile scene. Iată ce ne-a răspuns Irina: "Am stat și eu pe banca de așteptare o perioadă și mi-am zis că trebuie să am răbdare, trebuie să muncesc mult, pentru că toate vin la timpul lor"

Irina Rimes scrie piese pentru nume cunoscute din România cum ar fi  Antonia, Andra, Alina Eremia, Inna, Raluka, dar și pentru interprete din Republica Moldova. Ea ne-a spus că în prezent colaborează cu Victoria Lungu și Natalia Gordienco.

Autor: Cristina Danuța

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0