Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Generalul FSO Lopîriov, reținut în urma unui control intern

© Пресс-служба ФСО России / Accesați arhiva multimediaСотрудник Федеральной службы охраны РФ во время антитеррористических учений в московском Кремле
Сотрудник Федеральной службы охраны РФ во время антитеррористических учений в московском Кремле - Sputnik Moldova
Abonare
În comunicatul Serviciului Federal de Pază a Granițelor din Rusia se spune că în urma unui control intern efectuat în subdiviziunile Serviciului de Pază din Caucaz au fost puse în evidență semne de încălcări serioase ale legislației.

CHIȘINĂU, 25 nov — Sputnik. Generalul Serviciului Federal de Pază a Granițelor din Rusia (FSO), Ghenadii Lopîriov a fost reținut în urma unui control intern care a scos în evidență semne de încălcări grave ale legislației, comunică RIA Novosti cu referire la departamentul în cauză.

„În timpul unui control intern al FSO, desfășurat în subdiviziunile Serviciului de Pază din Caucaz, au fost relevate semne de încălcări grave ale legislației. Materialele controlului au fost transmise organelor de anchetă. La moment, generalul G. A. Lopîriov este reținut. Sunt întreprinse acțiuni de investigație", se spune în comunicat.

Documentul nu concretizează ce încălcări au fost depistate în cadrul controlului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0