Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Atac în sudul Franței. O femeie a fost ucisă

Abonare
Potrivit unor surse apropiate anchetei, ipoteza unui atentat terorist nu este examinată drept una prioritară.

CHIȘINĂU, 25 nov — Sputnik. În seara de joi, un individ înarmat și cu cagulă pe față a atacat un azil de bătrâni, omorând-o pe una dintre angajate.

Niciunul dintre pensionari aflați în azil nu a avut de suferit. Alarma a fost dată de o altă angajată, pe care agresorul a legat-o, dar care a reuşit să fugă, potrivit digi24.ro.

Forțele de ordine din Franța desfășoară o operațiune de amploare în sudul țării, pentru a da de urmele unui bărbat care a ucis aseară o femeie la un azil de pensionari. Agresorul avea fața acoperită și era înarmat cu un cuţit şi o puşcă de vânătoare.

Agresorul a acționat de unul singur. Potrivit unei surse apropiate anchetei, el a legat-o pe una dintre femei, după care a omorât-o cu o armă albă.

În azilul respectiv locuiesc 60 de călugări şi misionari. Profilul agresorului şi motivul său nu sunt cunoscute încă, însă autorităţile nu au deocamdată indicii că ar fi vorba de un act terorist.

La moment, ipoteza teroristă nu este una privilegiată, a declarat o sursă apropiată anchetei, în contextul în care Franţa este vizată în ultimii aproximativ doi ani de un val de atentate jihadiste fără precedent. Aceste atacuri s-au soldat cu 238 de morţi, inclusiv un preot, ucis în timpul slujbei, la sfârşitul lui iulie, mai menționează sursa.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0