Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozii în Turcia: doi persoane au murit și 16 au fost rănite

© REUTERS / STRINGERExplozie în Turcia
Explozie în Turcia - Sputnik Moldova
Abonare
Membrii Partidului Muncitoresc din Kurdistan, interzis în Turcia, au organizat în repetate rânduri explozii cu utilizarea automobilelor-capcană.

CHIȘINĂU, 24 nov — Sputnik. Două persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite în urma unei explozii care s-a produs în preajma clădirii administrative a provinciei Adana din sudul Turciei, a declarat joi guvernatorul Mahmut Demitraș.

"În urma exploziei și-au pierdut viața două persoane, iar alte 16 au fost rănite", se arată în declarația guvernatorului, citat de RIA Novosti.

Mass-media din Turcia a comunicat despre explozia unui automobil-capcană, care s-a produs la 08.05 în centrul localității Adana. Membrii Partidului Muncitoresc din Kurdistan (PMK), care este interzis în Turcia, săvârșesc destul de des astfel de explozii cu folosirea unor automobile încărcate cu explozibil.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0