Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Americanii vor punerea sub acuzare la nivel federal a lui George Soros

© Flickr / Heinrich-Böll-StiftungGeorge Soros
George Soros - Sputnik Moldova
Abonare
Americanii vor ca multimiliardarul George Soros să fie pus sub acuzare la nivel federal, fiind considerat vinovat de mai multe infracțiuni grave. Care sunt acestea.

CHIȘINĂU, 24 noi — Sputnik. În SUA circulă pe internet o petiție pentru punerea sub acuzare la nivel federal a multimiliardarului George Soros, petiție care a adunat deja mii de semnături.

Soros este considera vinovat de subminarea ordinii de drept prin finanțarea unor carteluri, precum și a unor grupuri de interese, inclusiv teroriste.

George Soros - Sputnik Moldova
Campania dusă de Soros pentru instaurarea haosului global

Multimiliardarul folosește banii pentru a câștiga influență, folosindu-se apoi de această influență pentru a determina producerea unor schimbări radicale în structura societății americane — până la subminarea sistemului politic al SUA și modificarea legislației americane pentru a corespunde intereselor sale nocive — uneori prin mituirea directă a politicienilor americani, se precizează în petiție.

Mai mult, Soros cheltuiește milioane de dolari pentru a perpetua violența în Statele Unite. De exemplu, George Soros a finanțat unele grupări implicate în revoltele din Ferguson.

Organizația sa cunoscută sub numele de „Open Society Institute" este un finanțator regulat al Comitetului americano-arab anti-discriminare (ADC), care sprijină în mod activ terorismul islamic prin faptul că ia în mod public apărarea atacatorilor sinucigași cu bombe.

De asemenea, presa a dezvăluit că George Soros este un finanțator activ al cartelului mexican La Raza, cunoscut pentru săvârșirea a mai multor crime, pentru contrabanda cu droguri ilegale în Statele Unite și răspândirea violenței pe pământul american.

Petiția cere CIA să pună sub acuzare și să îl aresteze pe George Soros, pentru a fi adus în fața justiției pentru perpetuarea violenței, a terorismului și a comerțului ilicit cu droguri, precum și a violenței pe teritoriul american.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0