Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ilie Catrinoiu: Trebuie realizat un proces al liberalismului

© Sputnik / Мирослав РотарьIlie Catrinoiu
Ilie Catrinoiu - Sputnik Moldova
Abonare
Un proces al liberalismului trebuie realizat. Toţi criminalii, de la şefi de state până la ONG-işti şi "intelectuali", să răspundă pentru ceea ce au făcut şi pentru ceea ce urmează. Aceasta este opinia exprimată de editorialistul site-ului Sputnik Moldova-România, bucureșteanul Ilie Catrinoiu.
Ilie Catrinoiu: Trebuie realizat un proces al liberalismului

Câştigarea alegerilor prezidenţiale din Statele Unite de către miliardarul Donald Trump este un moment radical de cotitură în istoria lumii. În general, masele nu înţeleg ce se întâmplă. Mulţi cred că şi Trump este omul sistemului, alţii cred că este dictator fascist infiltrat de Vladimir Putin şi FSB în politica americană. În realitate, Donald Trump este unul din exponenţii principali ai paleoconservatorismului american, antiliberal şi antiglobalist.

Cine sunt paleoconservatorii și care sunt disputele lor cu neoconservatorii? Aflați răspunsul din editorialul lui Ilie Catrinoiu.

Autor: Ilie Catrinoiu 

Fluxul de știri
0