Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Partidul Șor își prezintă echipa

© Sputnik / Rodion ProcaAlina Șargu
Alina Șargu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul Justiției a înregistrat oficial Partidul Politic Șor, componența actualizată și noul program al formațiunii.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Partidul Politic Șor a fost înregistrat oficial la Ministerul Justiției, iar în luna decembrie își va prezenta echipa, doctrina și proiectele de viitor. Anunțul a fost făcut, miercuri, de Alina Șargu, purtătorul de cuvânt al lui Ilan Șor, în cadrul unei conferințe de presă la Agenția de știri și radio Sputnik Moldova.

”Ministerul Justiției a înregistrat oficial noul nume, componența actualizată și noul program al partidului. Astfel, acum, Partidul Șor a devenit și din punct de vedere al formalităților parte a realității politice și a procesului politic din Republica Moldova”, a declarat Șargu.

Илан Шор Ilan Shor - Sputnik Moldova
Republica Moldova
La orizontul politic al Moldovei apare Partidul politic Șor

Odată înregistrat oficial, Partidul Șor anunță că va participa la viitoarele alegeri parlamentare ”pentru ca să câștige”.

”În luna decembrie, Partidul Șor își va prezenta echipa și detalii despre doctrina sa, despre planurile și proiectele sale. Noi am început deja procesul de structurare verticală și orizontală a partidului. Sunt deschise sediile raionale și orășenești. În timp de un an, noi vom forma mii de organizații de partid, în toată țara. În prezent, noi alegem liderii regionali. Selecția este foarte minuțioasă”, a declarat Alina Șargu.

Partidul Șor anunță că nu va prelua practica vicioasă a altor formațiuni politice care își formează echipa după ”principiul cine a adus mai mulți bani președintelui”.

”Dimpotrivă, planificăm să le plătim reprezentanților noștri un salariu bun, de aceea noi suntem interesați, în primul rând, de abilitățile lor în afaceri și talentul de manager – conducător”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Ilan Șor. 

Sediul central al Partidului Șor se va afla la Orhei.

”Anume aici, echipa noastră dispune de acel model unic de guvernare și de dezvoltare, care va fi extins la nivelul întregii țări”, a notat Șargu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0