Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La Sputnik Moldova va avea loc primul curs al Școlii de jurnalism inovativ

© Sputnik / Miroslav RotariШкола инновационной журналистики Sputnik
Школа инновационной журналистики Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Joi, 24 noiembrie, ora 14.00, la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova va avea loc primul curs al „Școlii de jurnalism inovativ Sputnik” cu tema: „De unde se iau informațiile”.

CHIȘINĂU, 23 nov — Sputnik. Cursul se va desfășura în format de conferință video Chișinău — Moscova, cu participarea șefului programe didactice a companiei „Rossia segodnea", Oleg Ivanovici ȘCEDROV. Înregistrarea participanților — de la ora 13.00 până la ora 14.00.

În cadrul cursului vor fi examinate următoarele teme: „Cum „arată" un cititor? Ce ar putea să-l intereseze?"; „De ce este important să-i povestești„ istorii", și nu să-i redai pur și simplu „evenimentele"?"; „Cum să răspunzi la întrebările cititorului, dar să-i permiți să deducă singur concluzii din istoria expusă?".

Cursul are un caracter exclusiv și este organizat în exclusivitate pentru participanții și partenerii proiectului „Şcoala de jurnalism inovativ Sputnik".

Informație: Oleg Ivanovici ȘCEDROV, conducătorul departamentului programe didactice a companiei „Rossia segodnea". Are o vechime de 29 de ani în domeniul jurnalismului. A activat la Agenția Internațională de Presă „Reuters", inclusiv în calitate de șef interimar al biroului din Moscova, precum și redactor șef al „Interfax", una dintre cele mai importante Agenții din Rusia. Din ianuarie 2010 activează la RIA Novosti.

Videoconferința va avea loc la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, în clădirea centrului de afaceri „Kentford", et. 4.

e-mail: presscentre@sputnik.md

Tel.: +373 (22) 106-104.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0