Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un grup de necunoscuți a devastat clădirea vămii din Odesa

© Sputnik / Sergej Poljakov / Accesați arhiva multimediaMonument över Odessas grundare
Monument över Odessas grundare - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit informației serviciului de presă al poliției din regiunea Odesa, 20 de persoane, îmbrăcate în uniformă de camuflaj, au pătruns în incinta clădirii administrative a vămii Odesa și au distrus unul ditre birouri.

CHIȘINĂU, 22 nov — Sputnik. Persoane neidentificate în uniforme de camuflaj au pătruns marți în clădirea vămii din Odesa și s-au dedat la distrugeri, transmite RIA Novosti cu referire la serviciul de presă al poliției din regiunea Odesa.

"Un grup de persoane, constituit din 20 de oameni, care erau îmbrăcați în uniforme de camuflaj, au pătruns în incinta clădirii administrative a vămii din Odesa. Totodată, persoane neidentificate i-au provocat leziuni corporale paznicului, au pătruns la etajul doi al clădirii, distrugând unul dintre birouri", se arată în comunicat.

Potrivit informației serviciului de presă, răufăcătorii au fost reținuți după incident și duși la poliție. În prezent se stabilește identitatea infractorilor și circumstanțele celor întâmplate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0