Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Frumusețe incredibilă: topmodelul care a născut 5 copii

© Photo: Insatgram / parinoz89Парвина Саидова
Парвина Саидова - Sputnik Moldova
Abonare
Parvina Saidova, una dintre cele mai frumoase modele din lume, a născut 5 copii în timp de 7 ani. Prima naștere a avut-o la 18 ani, iar pe cel mai mic l-a născut când avea 24 de ani. Cu toate acestea ea are o siluetă de invidiat.

CHIȘINĂU, 22 noiembrie — Sputnik. Saidova are 27 de ani. Este născută în orașul Dușanbe, Tadjikistan. Oamenilor nu le vine să creadă că până la această vârstă a născut deja cinci copii, trei fete și doi băieți. Dar și mai mare este mirarea celor care află că această frumusețe de femeie nu face nimic pentru a-și păstra o înfățișare impecabilă.

Как родить пятерых детей и стать самой красивой моделью Центральной Азии

Posted by Radio Azattyq on 20 Noiembrie 2016

Parvina susține că în toți acești ani s-a ocupat cel mai mult de îngrijirea și educarea copiilor săi, chiar dacă a reușit să apară în rolul principal dintr-un film și în clipurile video pentru două piese muzicale.

Ea afirmă că are din ce în ce mai puțin timp liber, după ce a fost observată de specialiștii din lumea filmului și a modei. Ea este asaltată cu tot felul de oferte, una mai generoasă decât alta.

Cea mai tentantă pare să fie ce a lui Pierre Cardin. Renumitul fashion designer a invitat-o pe Parvina Saidova la Paris. Posibilitățile ce s-au deschis în fața ei sunt o mare provocare.

Parvina a declarat că deja va trebui să acorde mai multă atenție exteriorului său.

Însă ea nu are de gând să-și lase familia pe planul secund. Or, susține aceasta, tocmai de dragul familiei face aceste eforturi.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0