Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce ne-au pregătit astrele pentru perioada 21 – 27 noiembrie

© AFP 2024 / MARCO BERTORELLOФотограф смотрит на небо во время метеоритного дождя в северной Италии
Фотограф смотрит на небо во время метеоритного дождя в северной Италии - Sputnik Moldova
Abonare
Astrologul Serghei Osicenco dezvăluie la ce ne putem aștepta din partea planetelor în perioada cuprinsă între 21 și 27 noiembrie.

21 noiembrie, luni

Anume pentru că ziua de luni este dirijată de Lună și, totodată, pentru că astăzi Luna se află în cuadratură cu Soarele, trebuie să avem grijă în mod deosebit de sănătate. Mai cu seamă, este vulnerabil tractul digestiv. Excludeți din meniu tot ce este picant, piperat, sărat. Produsele de proastă calitate pot provoca intoxicații. Bolile cronice se pot acutiza.

Fecioarele, Racii, Peștii și Scorpionii trebuie să fie cu ochii în patru.

22 noiembrie, marți

Marți am putea avea parte de o zi foarte complicată. Odată cu intrarea Soarelui într-un nou semn zodiacal (părăsește zodia Scorpionului și intră în cea a Săgetătorului), spre Terra se îndreaptă energii mai dure. Totodată, câteva aspecte tensionate rezultate din interacțiunea Lunii cu Neptun, Mercur, Saturn și Nodul lunar de Nord.

Străduiți-vă chiar de dimineață să nu vă lăsați furat de lumea viselor, să nu vă detașați de treburile pământești, pentru a nu comite o sumedenie de greșeli în tot felul de acte și pentru ca să nu vă plângeți seara de povara vieții cotidiene.

23 noiembrie, miercuri

Ziua va fi bună până seara târziu. Doar aproape de ora 21.00 Mercur va începe să-și regleze conturile cu Saturn, ceea ce presupune apariția conflictelor cu persoanele în vârstă, iar copiii vor refuza categoric să-și facă temele pe acasă. Mania de a critica și disconfort interior.

Dar până se lasă seara, trebuie de profitat din plin de energia Lunii aflată în Fecioară, care aduce succes în treburi de rutină: curățenie, sortare, tot felul de proceduri cosmetice și igienice. Pielea reacționează foarte bine la orice tip de mască sau masaj.

24 noiembrie, joi

Este prima zi favorabilă din această săptămână. Poziția Lunii în Balanță ne face creativi, sârguincioși, ne dorim crearea unei ambianțe plăcute; chiar și o frunză „tomnatică" stingheră într-o vază ne înfrumusețează viața.

Oamenii simt instinctiv că trebuie să fie amabili, gentili; doresc să revină la cartea cu versurile preferate, la o melodie îndrăgită.

Astăzi și mâine toate bucatele vor ieși foarte gustoase, mai cu seamă copturile.

25 noiembrie, vineri

Deși astăzi Luna este în Balanță, energiile armonioase vor apărea precum Soarele dintre nori. Dimineața este încordată, scandaloasă, oamenii își pot ieși din fire din te miri ce. Urmează apoi un repaus de câteva ore, după care apar iarăși norii de furtună. Acest lucru se referă mai ales la relațiile de dragoste. Pot apărea și probleme financiare.

Este de dorit să nu cumpărați nimic din ceea ce ține de vestimentație sau încălțăminte. Ar părea să fi cumpărat ceva frumos, de calitate, însă, odată ajuns acasă, descoperiți o mulțime de defecte.

26 noiembrie, sâmbătă

Sâmbăta este cea de a doua zi cu energii favorabile din această săptămână. Se permite orice, în afară de cumpărături. Nici un fel de cumpărături sâmbătă și duminică. Poziția Lunii în Scorpion vă poate juca o festă în domeniul respectiv. În aceste zile femeile vor fi capricioase, încăpățânate. Pentru a evita scandalurile, acceptați din start compromisurile.

Influența pozitivă a Lunii în Scorpion va duce la aceea că toată lumea va face un pic pe detectivul.

27 noiembrie, duminică

Dacă vă faceți un program pentru duminică, țineți cont de intervalul dintre ora 12.00 și 18.00 care va fi sub influența cuadraturii Lunii cu Marte: emoții excesive, iritare, orice modificare a planurilor vă va scoate din sărite. Este necesară respectarea cu strictețe a regulile tehnicii de securitate atunci când este vorba de foc, gaze, apă fierbinte. Sunt posibile neînțelegeri în familie.

Excludeți graba. Ea, ca întotdeauna, aduce doar neplăceri.

Serghei Osicenco, astrolog

Fluxul de știri
0