Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai multe case din sectoarele Râșcani și Ciocana au rămas fără apă caldă

© Sputnik / Miroslav RotariОтопление
Отопление - Sputnik Moldova
Abonare
Locuitorii caselor de pe mai multe străzi din sectoarele Ciocana și Râșcani din capitală au rămas fără agent termic și apă caldă.

CHIȘINĂU, 19 nov — Sputnik. Mai multe case de locuit din sectoarele Ciocana și Râșcani din capitală au rămas fără încălzire și apă caldă.

Potrivit S.A. "Termoelectrica", este vorba despre pune în funcțiune a unui nou segment de rețele termice.

"Deconectările sunt determinate de necesitatea efectuării lucrărilor de punere în funcțiune a unui nou segment de rețele termice", au anunțat reprezentanții S.A. "Termoelectrica”.

Astfel, fără apă caldă și agent termic au rămas casele de pe străzile Ginta Latină, Mihai Sadoveanu, Nicolae Milescu-Spătaru, Ion Dumeniuc, precum și pe străzile Nicolae Dimo, Alecu Russo, Florilor, Studenților, Socoleni, Doina, Gheorghe Mada și Iazului.

Deși furnizorul a anunțat că deconectările au fost operate în ziua de vineri și trebuiau să se finalizeze la orele 18:00, mai mulți locuitori din sectoarele Ciocana și Râșcani au anunțat că nu aveau nici apă caldă și nici căldură, chiar și după expirarea termenului anunțat.

Între timp, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Chișinău, temperatura aerului a fost cuprinsă între +3, +6 grade Celsius.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0