Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Scandal la Autogara centrală: parcarea interzisă pentru șoferi

© Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare al IGPДемонтаж заграждений и знаков
Демонтаж заграждений и знаков - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În noaptea de joi spre vineri, angajații Autogării centrale au instalat ilegal niște bariere care nu permit parcarea mașinilor pentru acei conducători auto care nu dispun de autorizație.

CHIȘINĂU, 18 nov — Sputnik. Un scandal de proporții s-a declanșat la Autogara centrală din Chișinău. În noaptea de joi spre vineri, la intersecția străzilor Tighina și Mitropolitul Varlaam, angajații autogării au instalat ilegal construcții metalice care barează intrarea și parcarea automobilelor.

După cum s-a constatat, au fost montate mai multe tipuri de bariere. Drept urmare, vineri dimineața conducătorii de microbuze au început să telefoneze la Inspectoratul Național de Patrulare  pentru a anunța că, din cauza acelor instalații, ei nu au unde parca mijloacele de transport.

Poliția a sosit la fața locului și a început demontarea barierelor instalate ilegal. Totodată, acolo au venit și responsabili de la primăria capitalei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0