Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum se simte fetița de 3 ani care a fost găsită în stradă

© Sputnik / Evghenii PanasencoSpital
Spital - Sputnik Moldova
Abonare
O fetiță de aproximativ trei ani s-a pierdut în timp ce se afla la o grădiniță din Capitală. După ce a fost găsită de către o femeie, ea a fost internată la spital. Iată ce spun medicii despre starea sănătății copilului.

CHIȘINĂU, 17 nov — Sputnik. Medicii de la Spitalul clinic municipal de Copii Valentin Ignatenco au povestit cum se simte fetița de trei ani, care a fost găsită în curtea unui bloc din sectorul Botanica. 

”Starea sănătății copilului este bună și se află în afara oricărui pericol. Totul este în ordine. În cel mai apropiat timp ea va fi externată”, a declarat un angajat al spitalului.

Solicitat de Sputnik, interlocutorul a spus că asemenea cazuri sunt semnalate destul de rar.

Potrivit declarațiilor ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir, fetița în vârstă de aproximativ trei ani, a fost găsită de către o femeie în sectorul Botanica din Capitală. Copilul a fost adus la sectorul de poliție, după care a fost chemată o ambulanță. Ea a fost internat la Spitalul clinic municipal de Copii Valentin Ignatenco.

Totodată, la sectorul de poliție a venit o femeie care a spus că este educatoare la grădinița numărul 165 din municipiul Chișină și a anunțat că a pierdut o fetiță de aceeași vârstă.

Potrivit Poliției, părintii copilului au fost anunţați despre acest caz, iar educatoarea urmează să fie sancționată pentru neglijență în serviciu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0