Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Prima întâlnire a lui Igor Dodon cu un șef de stat

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon și Rosen Plevneliev
Igor Dodon și Rosen Plevneliev - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele ales Igor Dodon a avut o primă întrevedere cu președintele în exercițiu al Bulgariei Rosen Plevneliev. Cei doi au discutat despre relațiile moldo-bulgare.

CHIȘINĂU, 16 nov – Sputnik. Președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut miercuri o întrevedere cu președintele Bulgariei Rosen Plevneliev, în cadrul căreia au fost discutate mai multe aspecte privind relațiile moldo-bulgare.

Totodată, președintele Igor Dodon a anunțat pe pagina sa de Facebook că l-a felicitat deja pe Rumen Radev cu ocazia alegerii sale în funcția de șef al statului bulgar.

”Știm că la 13 noiembrie curent a fost ales noul Preşedinte al Bulgariei, Roumen Georgiev Radev, Comandantul Forţelor Armate Aeriene ale Bulgariei (2014-2016), general-maior în rezervă, fiind înaintat oficial de Partidul Socialist Bulgar de opoziţie şi Alternativa pentru Renaşterea bulgară (ARB). Am ținut să-l felicit ieri personal cu această izbândă”, a menționat Igor Dodon.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0