Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Află ce cusur are Maia Sandu ca femeie

© Sputnik / Miroslav RotariCorneliu Ciurea
Corneliu Ciurea - Sputnik Moldova
Abonare
Maia Sandu nu recunoaște că a pierdut alegerile prezidențiale pentru că așa îi este feleșagul. Să recunoști că ai fost înfrânt, să-i întinzi mâna adversarului care a învins este un gest bărbătesc, iar Maia Sandu este femeie. De această părere este comentatorul politic Corneliu Ciurea, care a participat la o discuție în studioul Sputnik Moldova.
Află ce cusur are Maia Sandu ca femeie

Corneliu Ciurea spune că Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale, nu este o persoană care înțelege regula boxului: la sfârșit, dacă ai fost doborât sau ai fost înfrânt, te ridici și strângi mâna adversarului, învingătorului.

“Poate pentru că este femeie, doamna Sandu nu înțelege semnificația gestului strângerii mâinii. Repet, poate pentru că este femei și femeile nu prea practică gestul strângerii mâinii. Eu zic că acesta este mai curând un cusur al politicienei Maia Sandu. Strângerea mâinii adversarului este un gest bărbătesc fără de care în politică nu prea ai șanse de izbândă, pentru că în politică trebuie să știi și să pierzi”, a declarat Corneliu Ciurea.

Autor: Sergiu Praporșcic

Fluxul de știri
0