Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rezultate finale: procentul acumulat candidaţii la alegerile prezidenţiale

Abonare
Comisia Electorală Centrală a făcut publice rezultatele alegerilor după procesarea tuturor proceselor verbale.

Live: Alegeri prezidențiale 2020 - declarații CEC, prezența la vot
Sondaj Exit Poll: Prezentarea rezultatelor parțiale vor fi anunțate rezultatele parțiale Exit Poll ale alegerilor prezidențiale. Studiul a fost realizat de Compania „Intellect Group” în colaborare cu SPERO. Vor fi anunțate și rezultatele after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog.md și IPP.

Potrivit rezultatelor preliminare anunțate de comunitatea WatchDog.md dintre respondenții din interiorul țării fără cetățenii din regiunea transnistreană și-au exprimat opțiunea de vot după cum urmează:
Igor Dodon - 45,3%
Maia Sandu - 54,7%

Rata de refuz a fost de 28 la sută anunță WatchDog.md
Potrivit datelor Exit Poll prezentate de Compania „Intellect Group” în colaborarea cu asociația SPERO rezultatele preliminare arată așa:
Igor Dodon - 45,2%
Maia Sandu - 54,8%

Rezultatele parțiale ale sondajului Exit Poll, realizat de Compania „Intellect Group” în colaborare cu asociația SPERO, și ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog.md și Institutul de Politici Publice urmează să fie prezentate la ora 21:00. Datele prezentate se vor referi la secțiile de votare doar din Republica Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0