Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primarul unui sat din Moldova a atacat un observator

© Sputnik / Miroslav RotariВыборы президента 2016 второй тур
Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul satului Step-Soci l-a lovit cu pumnii în față pe observatorul din partea unui concurent electoral, ba chiar i-a rupt și puloverul.

CHIȘINĂU, 13 nov — Sputnik. Primarul satului Step-Soci l-a atacat pe observator la o secție de votare unde au loc alegerile președintelui, după care a părăsit locul incidentului, a comunicat în cadrul unei conferințe de presă Pavel Postica, președintele organizației de monitoring „Promo-Lex".

Duminică se desfășoară turul doi al alegerilor prezidențiale. Concurează liderul socialiștilor, Igor Dodon, și candidatul unic din partea opoziției de dreapta, președintele partidului „Acțiune și Solidaritate", Maia Sandu.

Igor Dodon și Maia Sandu participă la dezbateri electorale la postul național de televiziune Moldova1 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Zi decisivă: turul doi al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova

„Potrivit datelor observatorilor, la Step-Soci, la ora 8.55, primarul localității l-a lovit cu pumnii în față pe observatorul din partea unuia dintre concurenții electorali şi i-a rupt puloverul", a spus Postica.

Acesta susține că altercația a izbucnit din cauza că observatorul a fotografiat un microbuz de culoare albă care transportase alegătorii la secția de votare.

„Microbuzul a fost parcat la 15 metri de secția de votare. Potrivit observatorului, primarul a părăsit secția de votare", a menționat expertul.

Postica nu a spus dacă vor fi aplicate măsuri față de agresor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0