Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Prezența la vot la 12:30. Mai mare decât în primul tur. Surpriza din străinătate

© Facebook / Igor RotaruMoldovenii stau la cozi pentru a vota în străinătate
Moldovenii stau la cozi pentru a vota în străinătate - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
La ora 12:30, prezența la urnele de vot a constituit 25,54 la sută. Cei mai activi sunt alegătorii din Chișinău.

CHIȘINĂU,  13 nov — Sputnik. Prezența la vot la ora 12:30 a constituit 25,54 la sută din numărul total al cetățenilor înscriși în lista electorală. Acest număr este mai mare decât cel înregistrat în perioada similară a zilei în primul tur al alegerilor prezidențiale din 30 octombrie.

Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Politică
Nicolae Timofti are o urare pentru noul președinte

În data de 30 octombrie, la ora 12:30, la urnele de vot se prezentase 723476 de alegători, ceea ce reprezintă 25,35 la sută din numărul total al cetățenilor cu drept de vot înscriși în listele electorale.

Cea mai mare rată de participare a fost înregistrată la Chișinău (29,8 la sută), iar cea mai mică în raionul Cantemir (19,81 la sută).

În data de 30 octombrie, la această oră, cea mai mare rată a participării era înregistrată în raionul Ocnița (29,97 la sută), iar cea mai mică — UTA Găgăuzia (20,75 la sută).

La ora la care a fost publicată știrea, conform tabelului online al prezenței la vot, participaseră din străinătate peste 44 de mii de alegători.

Fluxul de știri
0