Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a votat pentru viitorul Republicii Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariИгорь Додон пришел на избирательный участок с детьми и женой
Игорь Додон пришел на избирательный участок с детьми и женой - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Primul dintre cei doi candidați la funcția de Președinte al Republicii Moldova care a votat în cadrul scrutinului din turul doi este liderul socialiștilor, Igor Dodon.

CHIȘINĂU, 13 noiembrie — Sputnik. Igor Dodon s-a prezentat la secția de votare împreună cu soția sa Galina Dodon și cu cei trei fii. El a aruncat buletinul în urnă, spunând „Doamne ajută".
Dodon a declarat că ziua de azi este una istorică pentru țara noastră.

Igor Dodon și Maia Sandu participă la dezbateri electorale la postul național de televiziune Moldova1 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Zi decisivă: turul doi al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova

„De mâine începem o nouă filă în istoria țării. Am votat pentru viitorul țării noastre. Sânt convins că Republica Moldova are viitor. Am votat pentru viitorul copiilor noștri. Am votat contra celor care au fost la guvernare în ultimii 7 ani și împotriva celor care vor să distrugă statalitatea noastră", a subliniat Dodon.

Liderul socialiștilor a promis să fie un președinte al tuturor cetățenilor.

"Judecând după toate datele de care dispunem cred că victoria va fi a noastră, cu un mare decalaj", a punctat Igor Dodon.

Totodată, el a subliniat echipa sa monitorizează cu mare atenție procesul electoral.

„Urmărim foarte atent cum au loc alegerile. În primul tur am avut 10 mii de reprezentanți la secțiile de votare, iar acum avem 12 mii. În prim tur nu am observat încălcări importante. Sperăm că nici de această dată nu vor fi comise încălcări", a mai spus Dodon.

Liderul socialiștilor a mai subliniat că Republica Moldova are nevoie de pace și i-a îndemnat pe oponenții săi să urmărească atent procesul electoral și să fie pregătiți să-i recunoască rezultatul.

Fluxul de știri
0