Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Scăpată ca prin minune: o fetiță a sărit de la etajul 7 și a rămas vie

© Sputnik / Miroslav RotariЖилой квартал
Жилой квартал - Sputnik Moldova
Abonare
Incidentul s-a produs în Novosibirsk. Fetița s-a certat cu mama, fapt ce a împins-o la un gest necugetat.

CHIȘINĂU, 10 nov — Sputnik. O fetiță de 12 ani din Novosibirsk a sărit prin fereastră de la etajul șapte după o ceartă cu mama sa. Minora a fost spitalizată având diferite traume, transmite RIA Novostri.

„În jurul orei locale 15.30, din fereastra unui apartament de la etajul șapte al unui bloc locativ din Novosibirsk a sărit o fetiță de 12 ani. Ulterior aceasta a fost spitalizată cu traume caracteristice căderii de la înălțime", a declarat Anastasia Kuleșova, adjunct superior al șefului Direcției regionale de anchetă penală.

Kuleșova a menționat că anchetatorii urmează să investigheze cazul și să clarifice toate circumstanțele și motivele producerii incidentului.

Între timp, pe rețelele de socializare martorii oculari spun că fetița a sărit pe geam după ce mama ar fi amenințat-o că-i va spune tatei despre o anume faptă de care minora se face vinovată.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0