Aparițiile spectaculoase ale lui Donald Trump în filme

Abonare
Donald Trump, care a câștigat alegerilie prezidențiale în SUA, nu este doar businessman și politician, dar și actor. Despre acest lucru și-au amintit din nou utilizatorii rețelelor de socializare.

În internet a apărut o nouă înregistrare video în care este făcut un colaj din epusoadele din filme în care apare Donald Trump. În general, Trump are în filme rol de oaspete.

Se pare că preşedintele ales al SUA şi-a început campania electorală încă acum 22 de ani. În toate filmele el interpretează rolul lui Donald Trump. 

În total, Trump a apărut în peste 100 de filme. Cele mai populare dintre ele sunt ”Singur acasă 2: Pierdut în New-York”, ”Ticăloși mici”. ”Mascul exemplar”, ”Dragoste cu înștiințare”. Serialele cu participarea viitorului președinte al SUA sunt ”Prințul din Beverly Hills” (datorită căruia actorul Will Smith a devenit cunoscut în toată lumea), ”Dădaca”,” Orașul în pantă”, ”Sex într-un oraş mare”.

E curios faptul că Donald Trump figurează și în subtitrele filmului lui Leonid Gaidai, regizor de comedie, ”Pe Deribasovskaia e vreme bună sau pe Brighton Beach din nou plouă”.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0