Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Viktor Orban: victoria lui Donald Trump e o "veste minunată"

© Sputnik / Sergey Guneev / Trecere la banca de fotografiiVictor Orban
Victor Orban - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Viktor Orban, premierul Ungariei, l-a felicitat, miercuri dimineaţă, pe republicanul Donald Trump pentru victoria obținută de acesta la alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Ce fotografie a postat Orban pe Facebook.

CHIȘINĂU, 9 noiembrie — Sputnik. Prim-ministrul maghiar Viktor Orban a postat, miercuri dimineața, pe pagina sa de Facebook un mesaj de felicitare la adresa lui Donald Trump, care a câștigat alegerile din SUA, informează Sputniknews.ro.

Victoria lui Donald Trump este o „veste minunată" și o dovadă că „democraţia este încă în viaţă", a scris Viktor Orban pe pagina sa oficială de Facebook.

Alături de mesajul de felicitare, Orban a postat și o poză în care premierul Ungariei se uită la un post de televiziune la care era transmis discursul lui Donald Trump.

Viktor Orban a fost primul lider european care şi-a exprimat clar susţinerea față de Donald Trump. Premierul maghiar a declarat în iulie că politica externă şi politicile de gestionare a imigraţiei propuse de candidatul republican sunt vitale pentru Ungaria, în vreme ce măsurile prezentate de Hillary Clinton sunt periculoase pentru Ungaria.

Fluxul de știri
0