Cele mai spectaculoase momente ale Cursei Prezidențiale 2016 din SUA

Abonare
Americanii și-au ales cel de-al 45-lea președinte al SUA. Iată o selecție a celor mai spectaculoase momente din cea mai controversată campanie prezidențială care a avut loc vreodată.

Americanii și-au ales cel de-al 45-lea președinte al ţării. Iată o selecție a celor mai spectaculoase momente din cea mai controversată campanie prezidențială care a avut loc vreodată în SUA.

© AFP 2024 / ERNESTO BENAVIDESȘamani, într-un ritual de preziceri pentru alegerile din SUA, cu afișele candidaților la președinție, Donald Trump și Hilary Clinton la plaja Agua Dulce din Lima, pe 7 noiembrie 2016.
Șamani, într-un ritual de preziceri pentru alegerile din SUA, cu afișele candidaților la președinție, Donald Trump și Hilary Clinton la plaja Agua Dulce din Lima, pe 7 noiembrie 2016. - Sputnik Moldova
1/18
Șamani, într-un ritual de preziceri pentru alegerile din SUA, cu afișele candidaților la președinție, Donald Trump și Hilary Clinton la plaja Agua Dulce din Lima, pe 7 noiembrie 2016.
© REUTERS / Brian SnydeCandidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, îmbrățișeaza un steag american pe scena de la o reuniune în campania primară din Derry, New Hampshire, 19 august 2015.
Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, îmbrățișeaza un steag american pe scena de la o reuniune în campania primară din Derry, New Hampshire, 19 august 2015. - Sputnik Moldova
2/18
Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, îmbrățișeaza un steag american pe scena de la o reuniune în campania primară din Derry, New Hampshire, 19 august 2015.
© REUTERS / Jonathan ErnstCraig Wendel deghizat în candidatul republican pentru prezidențialele din SUA, Donald Trump, și soția sa, Jill Wendel, deghizată în Hillary Clinton.
Craig Wendel deghizat în candidatul republican pentru prezidențialele din SUA, Donald Trump, și soția sa, Jill Wendel, deghizată în Hillary Clinton. - Sputnik Moldova
3/18
Craig Wendel deghizat în candidatul republican pentru prezidențialele din SUA, Donald Trump, și soția sa, Jill Wendel, deghizată în Hillary Clinton.
© REUTERS / Eduardo MunozUn câine îmbrăcat cu însemnele postului TV Fox News și cu fotografiile candidatului democrat la prezidențialele din SUA, Hillary Clinton, și ale republicanului Donald Trump.
Un câine îmbrăcat cu însemnele postului TV Fox News și cu fotografiile candidatului democrat la prezidențialele din SUA, Hillary Clinton,  și ale republicanului Donald Trump. - Sputnik Moldova
4/18
Un câine îmbrăcat cu însemnele postului TV Fox News și cu fotografiile candidatului democrat la prezidențialele din SUA, Hillary Clinton, și ale republicanului Donald Trump.
© AP Photo / Mary AltafferOamenii pozează lângă un autobuz acoperit cu fotografiile mari ale candidaților Hillary Clinton și Donald Trump, înainte de dezbaterea prezidențială.
Oamenii pozează lângă un autobuz acoperit cu fotografiile mari ale candidaților Hillary Clinton și Donald Trump, înainte de dezbaterea prezidențială. - Sputnik Moldova
5/18
Oamenii pozează lângă un autobuz acoperit cu fotografiile mari ale candidaților Hillary Clinton și Donald Trump, înainte de dezbaterea prezidențială.
© AFP 2024 / SAUL LOEBCandidatul democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, la Convenția Națională Democrată desfășurată la Wells Fargo Center pe 28 iulie 2016, Philadelphia, Pennsylvania.
Candidatul democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, la Convenția Națională Democrată  desfășurată la Wells Fargo Center pe 28 iulie 2016, Philadelphia, Pennsylvania. - Sputnik Moldova
6/18
Candidatul democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, la Convenția Națională Democrată desfășurată la Wells Fargo Center pe 28 iulie 2016, Philadelphia, Pennsylvania.
© AFP 2024 / Karen BLEIER Păpușile Bobblehead, ilustrând candidatul democraților nominalizat la prezidentiale, Hillary Clinton, și pe omologul său republican, Donald Trump.
Păpușile Bobblehead, ilustrând candidatul democraților nominalizat la prezidentiale, Hillary Clinton, și pe omologul său republican, Donald Trump. - Sputnik Moldova
7/18
Păpușile Bobblehead, ilustrând candidatul democraților nominalizat la prezidentiale, Hillary Clinton, și pe omologul său republican, Donald Trump.
© REUTERS / DOMINICK REUTERCandidatul Partidului Democrat la alegerile pentru președinția SUA și soțul său, mulțumind susținătorilor.
Candidatul Partidului Democrat la alegerile pentru președinția SUA și soțul său, mulțumind susținătorilor. - Sputnik Moldova
8/18
Candidatul Partidului Democrat la alegerile pentru președinția SUA și soțul său, mulțumind susținătorilor.
© AFP 2024 / Daniel Leal-OlivasUn trecător fotografiază Edenbridge Bonfire Society 2016 "Celebrity Guy", candidat la președinția SUA, Donald Trump în Edenbridge, la sud de Londra la 5 noiembrie, 2016.
Un trecător fotografiază Edenbridge Bonfire Society 2016 Celebrity Guy, candidat la președinția SUA, Donald Trump în Edenbridge, la sud de Londra la 5 noiembrie, 2016. - Sputnik Moldova
9/18
Un trecător fotografiază Edenbridge Bonfire Society 2016 "Celebrity Guy", candidat la președinția SUA, Donald Trump în Edenbridge, la sud de Londra la 5 noiembrie, 2016.
© AP Photo / Mel EvansUn susținător al candidatului democrat la președinție, Hillary Clinton, și un susținător al candidatului republican la președinție, Donald Trump, ținând în mâini postere la o manifestație prilejuită Memorial Day.
Un susținător al candidatului democrat la președinție, Hillary Clinton, și un susținător al candidatului republican la președinție, Donald Trump, ținând în mâini postere la o manifestație prilejuită Memorial Day. - Sputnik Moldova
10/18
Un susținător al candidatului democrat la președinție, Hillary Clinton, și un susținător al candidatului republican la președinție, Donald Trump, ținând în mâini postere la o manifestație prilejuită Memorial Day.
© REUTERS / Brian SnyderCandidatul democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, merge pe scena la un miting de campanie la Complexul Manor din Wilton Manors, Florida, SUA 30 octombrie 2016.
Candidatul democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, merge pe scena la un miting de campanie la Complexul Manor din Wilton Manors, Florida, SUA 30 octombrie 2016. - Sputnik Moldova
11/18
Candidatul democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, merge pe scena la un miting de campanie la Complexul Manor din Wilton Manors, Florida, SUA 30 octombrie 2016.
© AFP 2024 / TIMOTHY A. CLARYRobert John Burck, cunoscut mai bine sub numele de "Naked Cowboy", evoluează în fața Trump Tower pe 25 octombrie 2016 la New York.
Robert John Burck, cunoscut mai bine sub numele de Naked Cowboy, evoluează în fața Trump Tower pe 25 octombrie 2016 la New York. - Sputnik Moldova
12/18
Robert John Burck, cunoscut mai bine sub numele de "Naked Cowboy", evoluează în fața Trump Tower pe 25 octombrie 2016 la New York.
© AP Photo / Evan VucciCandidatul republican la președinție, Donald Trump, în stânga, alături de candidatul democrat, Hillary Clinton, în dreapta, la prima dezbatere prezidențială la Universitatea Hofstra, luni, 26 Sept., 2016, în Hempstead, NY.
Candidatul republican la președinție, Donald Trump, în stânga, alături de candidatul democrat, Hillary Clinton, în dreapta, la prima dezbatere prezidențială la Universitatea Hofstra, luni, 26 Sept., 2016, în Hempstead, NY. - Sputnik Moldova
13/18
Candidatul republican la președinție, Donald Trump, în stânga, alături de candidatul democrat, Hillary Clinton, în dreapta, la prima dezbatere prezidențială la Universitatea Hofstra, luni, 26 Sept., 2016, în Hempstead, NY.
© REUTERS / Stephanie KeithO casă care prezintă însemne de sprijin pentru candidatul republican la prezidențialele din SUA, Donald Trump, și critici la adresa candidatul democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, văzută în Bellmore, New York, 29 octombrie, 2016.
O casă care prezintă însemne de sprijin pentru candidatul republican la prezidențialele din SUA, Donald Trump, și critici la adresa candidatul democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, văzută în Bellmore, New York, 29 octombrie, 2016. - Sputnik Moldova
14/18
O casă care prezintă însemne de sprijin pentru candidatul republican la prezidențialele din SUA, Donald Trump, și critici la adresa candidatul democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, văzută în Bellmore, New York, 29 octombrie, 2016.
© AP Photo / Mark J. TerrillUn suporter a lui Donald Trump poartă o pălărie în formă de elefant în timpul zilei de deschidere a Convenției Naționale Republicane din Cleveland, luni 18/7/2016.
Un suporter a lui Donald Trump poartă o pălărie în formă de elefant în timpul zilei de deschidere a Convenției Naționale Republicane din Cleveland, luni 18/7/2016. - Sputnik Moldova
15/18
Un suporter a lui Donald Trump poartă o pălărie în formă de elefant în timpul zilei de deschidere a Convenției Naționale Republicane din Cleveland, luni 18/7/2016.
© REUTERS / Eduardo MunozSusținători ai candidatului democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, care iau parte la un marș pe podul Brooklyn din New York, SUA 22 octombrie 2016.
Susținători ai candidatului democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, care iau parte la un marș pe podul Brooklyn din New York, SUA 22 octombrie 2016. - Sputnik Moldova
16/18
Susținători ai candidatului democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, care iau parte la un marș pe podul Brooklyn din New York, SUA 22 octombrie 2016.
© AFP 2024 / DOMINICK REUTERO femeie poartă un tricou cu inscripția "Trump-Putin '16", înainte de un miting de susținere a candidatului republican la presedintie, Donald Trump la Plymouth State University, Februarie 7, 2016, în Plymouth, New Hampshire.
O femeie poartă un tricou cu inscripția Trump-Putin '16, înainte de un miting de susținere a candidatului republican la presedintie, Donald Trump la Plymouth State University, Februarie 7, 2016, în Plymouth, New Hampshire. - Sputnik Moldova
17/18
O femeie poartă un tricou cu inscripția "Trump-Putin '16", înainte de un miting de susținere a candidatului republican la presedintie, Donald Trump la Plymouth State University, Februarie 7, 2016, în Plymouth, New Hampshire.
© AFP 2024 / JIM BOURG / POOLCandidatul democrat, Hillary Clinton, (în stânga) și candidatul republican, Donald Trump, pe scenă, în timpul celei de-a doua dezbateri prezidențiale de la Universitatea Washington din St Louis, Missouri, la 9 octombrie, 2016.
Candidatul democrat, Hillary Clinton, (în stânga) și candidatul republican, Donald Trump, pe scenă, în timpul celei de-a doua dezbateri prezidențiale de la Universitatea Washington din St Louis, Missouri, la 9 octombrie, 2016. - Sputnik Moldova
18/18
Candidatul democrat, Hillary Clinton, (în stânga) și candidatul republican, Donald Trump, pe scenă, în timpul celei de-a doua dezbateri prezidențiale de la Universitatea Washington din St Louis, Missouri, la 9 octombrie, 2016.
Fluxul de știri
0