Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scandal pe amante între doi miniștri

© Flickr / ALlisson HFrau
Frau - Sputnik Moldova
Abonare
Doi foști miniștri ai Fondurilor Europene au lansat acuzații reciproce în cadrul unei emisiuni televizate.

CHIȘINĂU, 8 nov — Sputnik. În cadrul emisiunii „Jocuri de putere" de la Realitatea TV, moderată de Rareș Bogdan, doi foști miniștri români ai Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, ministru în Guvernul Cioloș, și Eugen Teodorovici, ministru în Guvernul Ponta, și-au lansat acuzații reciproce.

Primul l-a acuzat pe actualul senator PSD Eugen Teodorovici că și-a angajat „gagicile" în funcții, scrie ro.sputnik.md.

"Ați lăsat ministerul cu toți directorii angajați temporar ca să vă puteți numi acolo gagici și mai știu eu ce. În minister toți erau pe funcții de conducere temporar, nimeni nu era stabil. PSD și-a pus amantele în funcții", a zis Ghinea, citat de dcnews.ro.

"Am spus că PSD a ținut toate funcțiile de conducere temporar de la minister pentru a angaja amante, gagici", a mai zis ministrul Ghinea când a fost rugat să repete declarația.

Pe de altă parte, Eugen Teodorovici l-a acuzat pe Cristian Ghinea că dormea în Ministerul Fondurilor Europene: "Domnule Ghinea, oamenii știu că dormeați la serviciu?".

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor, a spus pentru DC News că este o confuzie. Deși în timpul emisiunii "Jocuri de putere" a apărut pe burtieră: "Ghinea: Domnul Teodorovici a angajat amante la minister", de fapt, Cristian Ghinea a făcut referire la PSD în general.

© dcnews.roEmisiunea „Jocuri de putere”
Emisiunea „Jocuri de putere” - Sputnik Moldova
Emisiunea „Jocuri de putere”

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0