Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Oamenii Maiei Sandu au cerut bani de la Ilan Șor. Detalii despre sumă

© Sputnik / Мирослав РотарьИлан Шор
Илан Шор - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Primarul de Orhei și omul de afaceri Ilan Șor a declarat că reprezentanții echipei candidatului la funcția de președinte al Republicii Moldova Maia Sandu i-au solicitat sprijinul financiar, după care au avut un comportament straniu.

CHIȘINĂU, 8 noiembrie — Sputnik. Ilan Șor s-a prezentat marți la o nouă ședință de judecată. Acesta a declarat pentru presă că mai multe persoane din anturajul Maiei Sandu i-au solicitat ajutor financiar pentru campania electorală.

Илан Шор доказывает свою невиновность - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ilan Şor: nu vreau să mă ascund după vorbe frumoase

Omul de afaceri susține că nu a refuzat să acorde sprijinul solicitat. Însă el se arată nedumerit de comportamentul de care au dat dovadă cei de la PAS, după ce au obținut ajutorul financiar pe care tot ei l-au cerut.

Realitatea.md îl citează în acest context pe bloggerul Eugen Luchianiuc, care a făcut publice documente ce confirmă faptul că compania „Dufremol" a donat 300 de mii de lei Partidului Acțiune și Solidaritate condus de Maia Sandu.

Ulterior PAS a anunțat că va refuza această donație.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0