Saakașvili a demisionat din funcția de guvernator al regiunii Odessa

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaГубернатор Одесской области Михаил Саакашвили
Губернатор Одесской области Михаил Саакашвили - Sputnik Moldova
Abonare
Ex-preşedintele Georgiei, guvernatorul regiunii Odesa Mihail Saakaşvili, şi-a anunţat demisia, pe motiv că autoritpţile ucrainene nu vor să lupte cu corupţia.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Potrivit lui Mihail Saakașvili, care a părăsit luni funcția de guvernator al regiunii Odessa, în Ucraina înflorește în continuare  corupția și se fură ca în codru”, chiar dacă s-a schimbat clasa politică. Potrivit lui, ultima picătură a fost publicarea on-line a declarațiilor cu privire la veniturile funcționarilor de stat, anunță Sputnik Georgia.

”Eu nu voi renunţa să lupt și voi fi neobosit. Să nu-și imagineze cineva că va scăpa de mine. Sunt soldatul care acționează atâta cât poate, apoi atâta cât va fi necesar pentru a obține victoria deplină. Voi lupta pentru a elibera Ucraina de această mizerie, de mocirla corupției, unde se acumulează capitaluri pe seama sângelui vărsat de soldații noștri, a victimelor Maidanului. Ei au trădat ideea revoluției ucrainene. Singura lor motivație este să-și umple buzunarele, consolidându-și clanurile, și să jefuiască ultimul ban din Ucraina. Nu vă faceți iluzii!”, a declarat Saakașvili.

Fluxul de știri
0