Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mihail Jvaneţki vine la Chișinău

© Sputnik / Евгения Новоженина / Accesați arhiva multimediaМихаил Жванецкий
Михаил Жванецкий - Sputnik Moldova
Abonare
Satiricul Mihail Jvaneţki promite un program neobișnuit pentru chișinăuieni și pentru oaspeții capitalei, care va avea loc la 17 noiembrie, în incinta Teatrului de Operă și Balet.

CHIȘINĂU, 7 nov — Sputnik. Cunoscutul scriitor satiric Mihail Jvanetski a anunţat într-o postare video că în cel mai apropiat timp va susţine un concert la Chișinău. Evoluarea lui Jvanetski va avea loc la 17 noiembrie, la Teatrul Național de Operă și Balet.

„Cred că voi putea să vă uimesc cu ceva, sau să vă bucur, sau să vă fac să râdeți. Am pregătit câte ceva în timpul verii. Va fi și umor, și meditații cu anumite nuanţe de tristețe, care vor alterna într-un ritm alert", a subliniat Jvaneţki".

Cunoscutul scriitor ar fi trebuit să evolueze în capitala Moldovei încă în vară, dar din motive obiective el nu a putut veni. De data aceasta, Jvaneţki a promis că concertul va fi neobișnuit și mult mai interesant decât a fost planificat acum câteva luni.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0