Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

EXCLUSIV: Gigi Becali, despre candidații Maia Sandu și Igor Dodon

© Photo : Gazeta SporturilorGigi Becali
Gigi Becali - Sputnik Moldova
Abonare
Omul de afaceri de peste Prut Gigi Becali, cunoscut drept un apărător hotărât al valorilor tradiționale și creștine, nu ar susține nici în ruptul capului un candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova care este sprijinit de Uniunea Europeană și de comunitatea homosexualilor și lesbienilor.
EXCLUSIV: Gigi Becali, despre candidații Maia Sandu și Igor Dodon

Patronul Clubului de Fotbal “Steaua” de la București a fost întrebat de corespondentul Sputnik Moldova ce crede despre competiția electorală din stânga Prutului, la care participă un candidat pro-estic, care împărtășește valorile creștine și tradiționale, Igor Dodon, și unul pro-vestic, care optează pentru toleranță și care este sprijinit de Uniunea Europeană și comunitatea homosexualilor și lesbienilor.

Gigi Becali a răspuns scurt:,,Pe mine cel (candidatul – nota noastră) cu LGBT nu mă interesează. Mai bine mor de foame și în sărăcie și mor cu Hristos, decât cu Uniunea Europeană și cu LGBT. Eu sunt cel care e cu Hristos’’, a declarat fostul europarlamentar Gigi Becali în exclusivitate pentru Sputnik Moldova.

După primul tur al alegerilor prezidenţiale din ţara noastră, fostul președinte român Traian Băsescu se declara convins că alegerile în turul doi vor fi câştigate de Maia Sandu, în opinia lui, cu un scor de 53 la sută.

Pe de altă parte, actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis, a evitat să se pronunţe deschis în favoarea unui candidat sau altul, dar a subliniat că „Parteneriatul Strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova dintre România și Republica Moldova trebuie dezvoltat și aprofundat".

Aici puteți asculta versiunea audio a dialogului purtat de corespondentul Sputnik Moldova cu Gigi Becali.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0