Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

De ce și Dodon, și Sandu se feresc de Plahotniuc

© Sputnik / Мирослав РотарьСерджиу Унгуряну
Серджиу Унгуряну - Sputnik Moldova
Abonare
Paranoia sau adevărat: Dodon și Sandu se acuză reciproc că ar fi oamenii lui Plahotniuc. Activistul civic Sergiu Ungureanu a declarat în cadrul unui interviu realizat în studioul Sputnik Moldova că ambii candidați pot fi suspectați că ar colabora cu PDM și Vladimir Plahotniuc, doar că deocamdată nimeni nu a probat lucrul acesta.
De ce și Dodon, și Sandu se feresc de Plahotniuc

Sergiu Ungureanu susține că nici liderul PSRM, Igor Dodon, nici președintele PAS, Maia Sandu, nu doresc ca numele lor să fie asociat cu cel al prim-vicepreședintelui PDM, Vladimir Plahotniuc. Cel pe care va cădea suspiciunea că este omul lui Plahotniuc, cum se exprimă oponenții Partidului Democrat, are toate șansele să piardă turul doi de scrutin. Potrivit lui Ungureanu, faptul că Vladimir Plahotniuc și Marian Lupu au anunțat în comun că PDM o susține în turul doi de scrutin pe Maia Sandu ar putea constitui, mai curând, un deserviciu, decât un serviciu făcut liderului PAS. În același timp, candidatul care în turul doi al campaniei electorale se va bucura de sprijinul real al democraților, nu de unul declarativ, va avea un avantaj sigur în data de 13 noiembrie.

Autor: Sergiu Praporșcic

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0