Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atac la drumul mare: şoferii moldoveni, victime ale grupărilor criminale din UE

© Sputnik / Rodion ProcaTraseu
Traseu - Sputnik Moldova
Abonare
Şoferii din Moldova care prestează servicii de transport şi pasageri pe teritoriul ţărilor europene au devenit victime ale unor criminali din regiune. Cea mai periculoasă ţară, potrivit IGP, este Franţa.

CHIŞINĂU, 3 noi – Sputnik. Inspectoratul General al Poliției (IGP) din Moldova aduce la cunoștința proprietarilor și șoferilor de autobuze şi microbuze care prestează servicii de transport pasageri și colete spre țările europene, în special Franța, că în ultima perioadă s-au întețit cazurile de atacuri asupra șoferilor de microbuze din partea exponenților mediului criminal ce operează în Europa.

„IGP este în cooperare strânsă cu organele de drept din Europa pentru a investiga aceste cazuri. Totodată, solicită respectuos precauție maximă din partea șoferilor, în special evitarea zonelor slab iluminate, cartierelor cu reputație criminală, locurilor necunoscute”, avertizează IGP.

IGP îndeamnă victimele unor asemenea acţiuni să contacteze imediat poliţia locală sau poliţia din Moldova prin viber, la numărul de telefon 373 (0) 78090902.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0