Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a semnat decretul: Steven Seagal este cetățean al Rusiei

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaСтивен Сигал в Москве
Стивен Сигал в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Actorul american Steven Seagal este oaspete frecvent în Rusia şi îi place această țară. Seagal a declarat de mai multe ori că ar dori să fie cetățean al FR. În sfârșit, visul lui s-a împlinit.

CHIȘINĂU, 3 nov — Sputnik. Actorul și producătorul american Steven Seagal, care se deplasează frecvent în Rusia, a devenit cetățean al acestei ţări. Președintele Vladimir Putin a semnat decretul cu privire la acordarea cetățeniei Federaţiei Ruse lui Steven Seagal, iar decretul a fost deja publicat pe site-ul Kremlinului.

"A acorda cetățenia Federației Ruse lui Steven Seagal, născut la 10 aprilie 1952 în SUA", se arată în comunicat.

În 2009, actorul a declarat că întotdeauna a simțit că este rus și că se mândrește cu această senzație. Mai târziu, el s-a pronunțat deseori în susținerea politicii promovate de Vladimir Putin și s-a întâlnit cu acesta.

După cum le-a relatat jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, Seagal a rugat să i se acorda cetățenie "suficient de insistent și un timp îndelungat".

"El este cunoscut într-adevăr pentru sentimentele sale calde față de țara noastră. Nu a ascuns niciodată acest lucru, în același timp, după cum ştiţi, este și un actor destul de cunoscut", a menţionat Peskov.

Seagal petrece destul de mult timp în Rusia: este oaspete frecvent la diferite manifestări, unde vorbește cu plăcere în faţa publicului interesat de lupte şi film.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0