Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum a părăsit-o Dorin Chirtoacă pe Anișoara Loghin - detalii

© ProTV/PrintScreenNunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin, cununia religioasă
Nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin, cununia religioasă - Sputnik Moldova
Abonare
Divorțul primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă de jurnalista Anișoara Loghin, după doar cinci luni de la nuntă, a provocat multă nedumerire. Cei doi au refuzat să ofere detalii despre eșecul mariajului lor, însă corespondenții Sputnik au aflat detalii importante.

CHIȘINĂU, 2 noiembrie — Sputnik. Despre faptul că relația dintre Dorin și Anișoara era problematică încă înainte de căsătorie au vorbit și au scris mai multe persoane. Însă acum a devenit cunoscut cine dintre cei doi a fost inițiatorul divorțului.

Дорин Киртоакэ и Анишоара Логин - Sputnik Moldova
Societate
De ce s-a încheiat subit căsnicia "liniştită" a primarului Chirtoacă

Astfel, sursele Sputnik apropiate de conducerea Partidului Liberal, al cărui vicepreședinte este Dorin Chirtoacă, au dezvăluit că primarul Chișinăului a părăsit-o pe Anișara Loghin, nu invers, așa cum se zvonea anterior.

Problemele în viața lor de familie au început să apară după luna de miere. Acestea au fost provocate nu doar de scandalurile publice în care a fost implicat Dorin Chirtoacă și care o deranjau mult pe Anișoara Loghin, dar și de unele relații amoroase anterioare din viața lui Dorin Chirtoacă.

Despre rolul pe care l-a jucat o jurnalistă în divorțul lui Dorin și Anișoara vom relata într-un material ulterior. Urmează să fie precizate unele detalii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0